Social media
Shop Gent

Zwijnaardsesteenweg 45
9000 Gent - BE

+32 (0)9 329 02 01

Shop Zelzate

Oostkade 28a
9060 Zelzate - BE

+32 (0)9 342 82 25

Email
info@compoint.be

Particulier

Door hun jarenlange ervaring kan u rekenen op een snelle en eerlijke bediening waar service garant staat. Met een eigen hersteldienst en techniekers op de baan garandeert Compoint kwaliteit.
Ook bij het creeëren van een nieuwe site of het aanpassen van een bestaande website kan u bij Compoint terecht. Internet is het publiciteitsmedium bij uitstek. Wij ontwerpen uw huisstijl, uw website en zorgen voor de hosting en de domeinnaamregistratie. Dit alles aan een zeer concurrentiële prijs.

Wat doen we

Hulp op afstand

Compoint biedt computerhulp voor al uw vragen en problemen. Via een beveiligde verbinding lossen we vanop afstand eenvoudig het probleem op terwijl u meekijkt. Snel, simpel en voordelig!

Hulp aan huis

Heeft u een probleem met u computer, maar geen tijd of geen mogelijkheid bij ons langs te komen? Geen probleem! Wij komen naar u toe! Onze techniekers staan elke dag klaar voor jou!

Premium Care

Wilt u uw computergarantie uitbreiden naar 3 jaar? Of u computer verzekeren tegen valschade, waterschade of diefstal? Bij ons is het mogelijk! Onze Premium Care zorgt voor alles!

Smart installaties

Bij het aanschaffen van een nieuwe computer maken wij uw toestel helemaal startklaar en zorgen dat je oude data netjes en naar uw gewoonte op het toestel wordt geplaatst!

Sterke prijs, degelijke service

Onze prijzen maken ons goed, onze service maakt ons beter.
Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak!

Wat kunnen we nog voor u doen?

Webdesign

Wenst u een persoonlijke website of een online portfolio voor uw eenmanszaak? Altijd al een visitekaartje gewenst of flyers nodig voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend? Wij zorgen voor uw project, tot in de puntjes geregeld.

Onze prijzen

Telecom

Wens je te weten welk abonnement het voordeligste is voor jou? Heeft je internetconnectie een boost nodig? Als onafhankelijk verdeler van Telenet, Belgacom en Base kan je rekenen op onze professionele mening.

Ontdek uw voordeel

Game on!

Met merken als Asus, Corsair, Western Digital etc., is het onze passie jou droom PC te bouwen. Alles wordt zorgvuldig besproken en de configuratie wordt door onze ervaren techniekers afgewerkt tot een oogstrelend beest.

Stel uw PC samen

Onze partners

Windows
Apple
Samsung
HP
Kaspersky
Logitech