Social media
Shop Gent

Zwijnaardsesteenweg 45
9000 Gent - BE

+32 (0)9 329 02 01

Shop Zelzate

Oostkade 28a
9060 Zelzate - BE

+32 (0)9 342 82 25

Email
info@compoint.be

Over ons

Het enthousiaste team van professionele medewerkers staat in voor al uw herstellingen, netwerkproblemen en webdesign. Door hun jarenlange ervaring kan u rekenen op een snelle en eerlijke bediening waar service garant staat. Met een eigen hersteldienst en techniekers op de baan garandeert Compoint kwaliteit. Sedert 2017 bieden wij enkel nog ondersteuning aan KMO's.

Onze geschiedenis

Compoint is opgericht door Sander Pols in het tijdperk van de Intel Pentium III 500Mhz (26 februari 1999), Microsoft met de lancering van Internet Explorer 5.0 (18 Maart 1999) en Napster die wordt aangeklaagd (7 December 1999). Met de juiste mindset en een grote nieuwsgierigheid voor alles wat IT related was, bouwde Sander Compoint om van een kleine winkel - waar men degelijke hardware kon kopen aan een degelijke prijs - tot een bloeiende zaak met de juiste mensen en know-how in verscheidene takken van het IT landschap. Ontdek onze skills:

Onze skills

Consulting
Management
Development
Services

Onze expertise

The right man for the right job. Bij Compoint focussen we ons op de dingen die belangrijk zijn. Door continue bij te schaven aan deze punten, zorgen we ervoor dat we experts worden in ons vak. We letten dan ook vooral op:

  • no-nonsene mentaliteit
  • Concurrentiële prijzen
  • Degelijke service, ook na verkoop

Wat onze klanten zeggen

We zijn blij Compoint gekozen te hebben voor de ontwikkeling van onze website. Het voorgesteld ontwerp was perfect en voldeed meteen aan onze verwachtingen. Het team is zeer dynamisch en staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen. Correcties of wijzigingen zijn zeer snel gemaakt (binnen het uur of uiterlijk op de dag na de aanvraag). Het CMS-systeem is erg praktisch en gebruiksvriendelijk.

Sander Pols Zaakvoerder


Shanah De Spiegeleer Administration & Finance Consultant


Dimitris Bazias Network Administrator


Gertjan De Kesel KMO Support


Jonathan Derkinderen Accountmanager


Steve Goudeseune Technical Department


Cedric Meirsman IT Support


Kevin Goethals Webdesign


Onze klanten